Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (4.53 secunde)
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a cerut clarificari de la Biroul Electoral Central in legatura cu materialele electorale care pot fi mentinute si cele care trebuie inlaturate din preajma sectiilor de votare pentru a nu-i influenta pe alegatori.
Printre masurile impuse de ministru se numara suplimentarea fortelor de ordine, cat si a materialului pentru procesul de votare, pentru a fi evitate incidente similare celor din primul scrutin.
Verificarea voturilor nule din Bucuresti la alegerile din data de 1 iunie, hotarata de BEM, a fost declarata drept "lipsita de temei legal" de catre BEC, deoarece reprezentatii PNTCD trebuiau sa faca sesizarea privind voturile nule la birourile electorale ale sectiilor de votare, si nu la BEM.
Cu putin timp inainte de inceperea procesului de votare, situatia in PSD este cat se poate de clara. ... 18:15 Ponta supravegheaza personal modul de votare. ... 19:30 Radu Mazare, la intrarea in sala de votare:
Situatiile in care locurile de munca de la Mittal Steel Galati pot fi incadrate in conditii speciale vor fi disctutate azi la Bucuresti intre reprezentantii FSS Metarom si Conducerea Casei Nationale de Pensii.
De altfel, sindicatele au avertizat inca de la inceput ca nimeni nu se va oferi sa preia niste sectii de cale ferata nerentabile.
Oganizatia se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala. ... El le-a povestit celor prezenti despre dorinta Dianei, viitoare mamica, de a ajuta copiii cu nevoi speciale.
Cristian Parvulescu, liderul APD, a tinut sa precizeze ca principala problema, care nu este inca rezolvata, se refera la posibilitatea ca alegatorii posesori de carti de identitate sa poata vota in mai multe sectii de votare, deci de mai multe ori.
Cozmin Gusa a reluat de asemenea argumentatia privitoare la "vicierea totala " a sistemului de numarare a voturilor si a prezentat o situatie conform careia din 17.600 de sectii de votare, 4.000 au procese verbale cu erori.
Ministrul Blaga a mai spus ca Ministerul Afacerilor Externe a "propus" deja peste 130 de sectii de votare in strainatate (cu 100 mai multe decat la alegerile din 2004), pentru cetatenii romani rezidenti in alte state, urmand ca reprezentantii acestui minister sa organizeze activitatea in aceste sectii.
Dupa centralizarea la nivel national a rezultatelor din 17.424 de sectii de votare (99,41% din totalul celor 17.522 sectii), Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit aseara ca, la alegerile pentru Parlamentul European, s-au prezentat la urne 29,41% dintre alegatori, adica 5.360.043 de persoane.
Fenomenul pe care il semnalam in urma cu cateva zile, respectiv valul masiv de demisii din partea presedintilor de sectii de votare si a loctiitorilor acestora, continua, chiar daca ritmul s-a mai redus putin.
In vederea scrutinului pentru alegerea reprezentantilor administratiei publice locale vor fi organizate 18.133 de sectii de votare, din care 6.163 sectii de votare vor fi organizate in municipii, 1.689 in orase si 10.281 in comune.
In ceea ce priveste rezultatele pentru Primarul General si Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), candidatul independent sustinut de USL la Primaria Generala, Sorin Oprescu, a obtinut 55, 02% din voturile exprimate la alegerile locale de duminica, fiind urmat de Silviu Prigoana (PDL) cu 16.97%, potrivit datelor furnizate de BEM dupa centralizarea proceselor verbale din 1.030 sectii de votare din totalul de 1.223.
In total, in tara au fost organizate 18.616 sectii de votare pentru alegerile locale. ... Dupa centralizarea proceselor verbale din 1130 din cele 3186 de sectii de votare, PSD a obtinut aproape 600 de mandate de primar, in timp ce PNL are asigurate aproape 400 de mandate.
La finalul acestei mascarade avem in sinteza dosarul prin care Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, si alte 74 de persoane - presedinti si membri ai unor comisii de votare - sunt trimisi in judecata.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
Astfel, sunt considerate infractiuni impiedicarea prin orice mijloace a liberului exercitiu al dreptului de a participa la referendum, violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare, ori de catre alte persoane, promisiunea, oferirea sau darea de bani, ori de alte foloase, in scopul de a determina alegatorul sa voteze sau sa nu voteze in cadrul referendumului, votarea de catre o persoana care nu are drept de vot, ori de catre o persoana care avand drept de vot o face de mai multe ori in ziua referendumului, tiparirea si utilizarea de buletine de vot false, introducerea in urma a unui numar suplimentar de buletine decat cele votate de alegatori, falsificarea prin orice mijloace a documentelor de la birourile electorale, atacul prin orice mijloace asupra localului sectiei de votare, furtul urnei sau al documentelor electorale, deschiderea urnei inainte de ora stabilita pentru incheierea votarii.
In foarte multe dintre localitatile judetului, in special in zona de nord, in fiecare sectie de votare avem cam sase-sapte buletine de vot PNG anulate.
Aceeasi atmosfera calma s-a inregistrat si la alte sectii in care au votat cei din spatele gratiilor.
google-analytics.com